Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

 

Az árnyékolástechnika fontos része az épületnek.

Nálunk minden árnyékolástechnikára talál megoldásokat.
Rendelhető nyílászáróval együtt, ill. külön, nyílászáró nélkül is.

Külső árnyékolók
Redőny, zsaluzia, zsalugáter, srég árnyékoló, ez nálunk mind megkapható.

Külső árnyékolószerkezetek közvetlen napsugárzás esetén is megfelelő védelmet nyújtanak, és jelentősen befolyásolják a homlokzat összképét.
A szél és az időjárás általi fokozottabb igénybevétel miatt a kívül szerelt rendszerek masszívabb kivitelezést és ellenálló árnyékoló anyagokat igényelnek.

Belső árnyékolók
A belső árnyékolók különösen a napsugárzásnak kevésbé kitett, jól szellőző helyiségekhez alkalmasak, és lehetővé teszik az ablak, illetve a belső tér változatos kialakítását.
Általában dekoratív kivitelben, különböző anyagokból készülnek, könnyen tisztíthatók, felszerelésük egyszerű, és kedvezőbb áron kaphatók, mint a külső rendszerek.

Rovarvédelem

A legyek és a szúnyogok nappal a nyugalmunkat, éjjel pedig az álmunkat zavarják meg. Reggelente viszkető csípések tanúskodnak az akaratunkon kívüli "véradásról".
Szúnyoghálóink megvédik Önt ezektől a kellemetlenségektől! A hálók egyedi méretben, igényeinek megfelelő kivitelben készülnek.
A hatékony rovarvédelem nyitott ablak mellett is garantálja a nyugodt alvást!
Rovarvédelmi programunk a következő termékeket foglalja magában; fix keretes szúnyogháló, tolóajtó, keretes nyíló szúnyogháló, lengőajtó, redőny, világítóakna-háló.
 

Motoros működtetés


A redőnyök és zsalúziák motoros működtetésének alkalmazása az elmúlt 10 évben megnégyszereződött. Az elektromos hajtás és vezérlés feleslegessé teszi az árnyékolók kézi működtetését, és ez a kényelem sokakat meggyőz.
Aki motoros működtetést tervez, kérjen tanácsot szakembertől. Az automatikus működtetéssel Ön egy lépéssel előrébb lesz. Termékeinket különböző vezérlési megoldásokkal hangoltuk össze, az e téren szerzett sokéves tapasztatunk, valamint az ellenőrzött és bizonyított minőség garantálja a sikert.
 

Kimondottan nagy múltú gyártó cégek termékeit forgalmazzuk.

ENERGIE FENSTER-Árnyékolástechnika